SILVIA PERALTA/TRIBUNA. A la liquidació del pressupost 2016 presentada en el passat Ple de març per part del govern municipal, ens vàrem assabentar que l’Ajuntament disposa d’un romanent per sobre de 4 milions d’euros.
Això, què significa? Segons va dir l’interventor municipal, que tenim més diners al banc, més fons líquids, en definitiva més diners públics, de tots i totes els veïns i veïnes de Sant Quirze que paguem els nostres impostos, per gastar en allò que el poble necessita, que no és poc.
L’any passat el govern municipal de Junts per Sant Quirze i IC ja ens va sorprendre deixant de comptabilitzar 500.000 euros que tenia per inversions, i que es van quedar sense executar, però aquest any és encara més greu.
Qualsevol gestor públic et dirà que un romanent positiu, és a dir, un superàvit als comptes municipals, és bo, però un romanent excessiu és una mala gestió, o més ben dit, ÉS NO GESTIÓ. Què fan els diners al Banc? El diner públic s’ha d’executar en polítiques públiques, en millores del poble, s’ha de gestionar de manera que s’aprofiti fins l’últim cèntim per cobrir les necessitats del veïns i veïnes de Sant Quirze.
Els partits polítics ens presentem a les eleccions municipals amb uns programes electorals que hem de complir i no hi ha excusa, havent-hi una bona solvència econòmica de l’Ajuntament, a no realitzar les inversions i millores que el poble necessita. Us convidem a llegir el pla d’actuació municipal que aquest govern va elaborar i ens podem preguntar: on està la construcció de la nova escola bressol municipal a Les Fonts, on està el projecte de gestió i construcció d’una residència i centre de dia per Sant Quirze, on està la construcció d’un nou auditori cultural??? Doncs tot això està al banc, el més beneficiat d’aquesta manca de gestió.
Quan es gestiona malament qui surt perdent és el poble!
Sílvia Peralta, portaveu del Grup Municipal PSC-CP
Si no hi han descomptes per comissions, no hi han inversions.
Es el que fa la lluita contra la corrupcio.